Referenssejä

”Olen nyt treenannut Jonin johdolla muutaman vuoden ajan ja tulokset ovat olleet selkeitä. Jonin suunnittelemalla ruokavaliolla myös paino on lähtenyt järkevästi!”

– Risto Vauras, valokuvaaja

”Joni on työkaverina luotettava ja erittäin ammattitaitoinen. Hänen ammattitaitonsa tulee esille hyvänä tieto-taitona, sekä kykynä soveltaa ja suoriutua haastavistakin tehtävistä laadukkaasti. Arvostan myös Jonin omatoimisuutta ja vastuunottokykyä. ”

– Moriz Wikström – Senior Performance Coach, Hintsa Performance

”Jonin monipuolisessa valmennuksessa fysiikkani on ottanut  selkeän harppauksen eteenpäin. Aktiivisena tennispelaajana  liikkumiseni on nyt vaivattomampaa ja lyönneissäni on aiempaa  enemmän voimaa ja tehoa. Suosittelen Jonin asiantuntevaa   valmennusta mikäli haluat parantaa suorituskykyäsi ja samalla yleistä hyvinvointiasi!”

– Martin Björnström – Moninkertainen tenniksen suomenmestari

”Joni on erittäin pidetty kouluttaja. Jonin vahva yhdistelmä käytännön kokemusta ja teorian osaamista takaavat, että jokaisella opiskelijalla on hyvät edellytykset sisäistää opetettavat asiat. Työyhteisössä Joni on esimerkillinen tiimipeluri.”

– Markus Majava – Opintolinjojen johtaja,  HEO”

”Viikottaiset pienryhmätunnit ovat olleet erittäin suosittuja yrityksessämme. Joni on valmentanut henkilöstöämme jo vuodesta 2018 lähtien ja palveluun ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Joni on todella ammattitaitoinen valmentaja ja miellyttävä persoona. Valmennus on kaukana ”liukuhihna-valmentamisesta” ja Joni ymmärtää hienosti ne ongelmakohdat, joita me näyttöpäätteellä työskentelevät kohtaamme arjessamme.

– Jouni Ryynänen – Carnegie Investment Bank

%d bloggaajaa tykkää tästä: